CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, 31 Mart yerel seçiminden sonra mahalle statüsüne kavuşarak belediye hizmetlerinden faydalanacak olan Ordu Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

CHP Sinop İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Ordu Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Barış Ayhan Ordu Köyü sakinlerine Sinop için hazırladıkları projeler hakkında bilgi vererek, projelerin yer aldığı broşürü vatandaşlara dağıtarak destek istedi.

Daha sonra akşam saatlerinde kahvehane toplantısına katılan Barış Ayhan hayata geçirmek istedikleri belediyecilik anlayışı ve Sinop’ta gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgiler verdi. Sohbet tadında geçen toplantıda CHP Adayı Ayhan merak edilen soruları yanıtladı. 
Vatandaşlar tarafından yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Barış Ayhan; “Vatandaşlarımızla birebir temas kurabilmek için 31 Mart yerel seçimlerine sayıla günler kala çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart yerel seçimleri ardından belediye hizmetlerinden faydalanarak mahalle statüsüne kavuşan olan Ordu Köyü’nde siz değerli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Her kapıyı çalarak vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek nasıl çözüm üretebileceğimizi konuştuk. Hayalini kurduğumuz Sinop için projelerimizi anlattık ve sizlerin de fikirlerini aldık. Ordu Köyü, Korucuk, Bostancılı ve Osmaniye’nin sorunlarını biliyoruz. Mahalle statüsüne geçecek olan bu dört mahallemizin Sinop’ta ki diğer dokuz mahalle ile aynı imkanlara kavuşması için ivedilikle çalışacağız” dedi. 

HALKIMIZ DOĞALGAZ VE PAZAY YERİ İSTİYOR
Sinop merkezde büyük yatırımlar gerektiren işler olmadığını vurgulayan Ayhan; “ Seçilmemiz durumunda önceliğimiz mahalle statüsüne geçecek olan bu yeni dört mahallemiz olacak. Altyapı ve üstyapı sorunları var, bozuk yollarımız var. Doğalgaz talebi ve bu alana halkımızın pazaryeri talebi var. Dersimizi çalıştık notlarımızı aldık, bu ziyaretler esnasında mahallemizin bazı sorunlarına bizler de tanık olduk. Yönetime gelmemiz durumunda bu sorunları ivedilikle ortadan kaldıracağız. Yeniden oluşturulacak imar planı ile bu dört yeni mahallemizde cazibe merkezleri yaratacağız. Şeffaf ve katılımcı bir anlayışla bu şehri birlikte yöneteceğiz’’ diye konuştu. 

Toplantı sonunda CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan toplantıya katılımları ve misafirperverlikleri için Ordu köyü sakinlerine teşekkür etti. Günün hatırası olarak Barış Ayhan’a Ordu köyü sakinleri tarafından adının yazılı olduğu forma hediye edildi. 

Editör: Vitrin Haber