Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Dikmen ve Durağan ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Ersoy ve Altay'a, AK Parti  İl Başkanı Cengiz Tokmak, CHP İl Başkanı Mustafa Acun, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti. Heyet sel felaketi yaşayan Dikmen ve Durağan ilçelerinde incelemelerde bulundu. 

Hasar tespit çalışmalarını yerinde izleyen Ersoy ve Altay, yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı, felaketten etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.  İncelemeler sırasında konuşan AK Parti Milletvekili Mehmet Ersoy; “Gerçekten büyük bir felaket yaşadık. Ama can kaybının yaşanmamış olması bizim için en büyük teselli kaynağı oldu. Şükürler olsun artık devletimiz milletimiz eski günleri aştı. Biz bugün muhalefet milletvekili ile birlikte afet bölgesine gelebiliyoruz. Bir kaygım, bir endişem olsa beraber gelmem. Nerde bu devlet diye bağırılacağını bilsem beraber hareket etmem. Bu yaraların sarılmasından bir endişem olsa, size burada hangi konuda ne cevap verileceğini bilemeyecek olsam beraber gelmem. Şükürler olsun biz bunları aştık” dedi. 
Editör: Vitrin Haber