AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, seçmeniyle dolmuşta buluştu. Bir süre yer olmadığı için ayakta giden Maviş, daha sonra yolcu koltuğuna oturarak vatandaşlara hem kendini tanıttı, hem de onlarla bir süre sohbet etti. 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, hemşerileriyle doğrudan iletişim kurmak için her türkü imkanı değerlendiriyor.

Seçim çalışmalarında doğallığı ve herkes ile samimi diyaloğuyla dikkat çeken Nazım Maviş, bu amacını gerçekleştirmek için her gün farklı mekanlarda hemşerilerinin karşısına çıkıyor.

Nazım Maviş, seçim çalışmaları kapsamında, Sinop il merkezinde Seyit Bilal–Hastane hattında çalışan bir minibüste yolculuk yaptı. Karşılarında milletvekili adayını gören yolcular kısa bir şaşkınlıktan sonra Maviş’le sohbete daldılar.

Nazım Maviş yolculardan kendisine yöneltilen soruları da tek tek cevaplandırdı. Bu arada minibüs ücretini almak istemeyen şoförün teklifini kibarca geri çeviren Nazım Maviş, yol ücretini ödeyerek şoföre ve yolculara teşekkür etti. 


Editör: Vitrin Haber