Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Serpil Ünlütürk, görevi teslim alması ardından ilk açıklamasını yaptı.

Göreve kendisini layık gören parti yönetimine teşekkür eden Ünlütürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Bana verilen bu görevi, Devletimin, Milletimin ve Partimizin menfaatleri doğrultusunda yapacağıma herkes emin olsun.

Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlar göz önüne alındığında; Demokrasiye dayalı bir yönetim anlayışı ile hareket etmek, adaleti bu Ülkede hakim kılacak yapılanmayı sağlamak, dünya siyasetinde barışı destekleyen politikaları ön plana çıkararak gücümüzü ve itibarımızı tüm dünyaya kanıtlamak, ekonomi de milli varlıklarımızı satan değil yapan, tüketen değil üreten bir toplumu inşa etmek, eğitim sistemimizi Milli yapacak eğitim politikalarını uygulamaya koymak için mutlaka ve mutlaka iktidar olma mecburiyetimiz vardır. Bunu hep birlikte başarmak için, Milli Seferberlik ruhuyla omuz omuza mücadele etmek zorundayız.

Bizler Milletimize güveneceğiz, ikna edeceğiz ve başaracağız. Başarılı olmayı, ekmeğini yiyip, suyunu içtiğimiz bu topraklara, Vatan için şehit olmuş toprağın altında yatanlara ve milletimize borçluyuz. 

Görev sürem boyunca Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendinin 'İstişare ve meşveret' sözü doğrultusunda il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Küçük fotoğrafa bakmadan, büyük fotoğrafa odaklanıp ona göre yol haritamızı belirleyeceğiz.
 
Beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın beye ve birlikte başarılı olacağımıza inandığım ve onunla çalışmayı onur saydığım İl Başkanımız Sayın Yılmaz Şanlan beye çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun"

Editör: Vitrin Haber