Tokmak; başarı ancak ve ancak güçlü bir teşkilatlanma ile mümkündür
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Cengiz Tokmak partisinin ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleri ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda İlçe başkanları ve ilçe koordinatörleri ile aylık olağan toplantısını gerçekleştiren Tokmak, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi teşkilat içi çalışmaları değerlendirdi.  Üç ana kademe, üç kadın kolları, üç gençlik kollarından oluşan 9 kişilik sandık yönetim kurullarının oluşturulması ve aktive edilmesi hususunda çalışmalarını yürüten ilçe başkanları bilgi ve raporlarını İl Başkanı Tokmak’a sundular. 11 Temmuz Cuma günü İl Yüksek Seçim Kurullarına bildirilecek olan parti temsilcisi Sandık Başkan ve yardımcılarının belirlenilmesi çalışmalarında son nokta değerlendirmeler yapıldı. 
Başarının ancak ve ancak güçlü bir teşkilatlanma ile mümkün olduğuna dikkat çeken Cengiz Tokmak; “İl çapında  Ana Kademelerimizle, Kadın ve Gençlik Kollarımızla mahalle teşkilatlarımızı ve sandık yönetim kurullarımızı oluşturduk” dedi. 
11 Temmuz Cuma günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek organizasyona katılacak olan Tokmak “ adayımızın Seçim Vizyon Belgesi’ni açıklamasına müteakiben resmen başlayacağımız seçim çalışmalarımıza  7500 kişilik bir ekip ile tam kadro hazırız. İnanıyoruz ki 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde  7500  kişilik dev kadro olarak  sandıklarımıza hakim bir şekilde halkımızın teveccühü ile ilk turda Partimizin Adayı olan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 12.Cumhurbaşkanımız olarak seçeceğiz.  Milletin içinden gelen, milletin hizmetkarı olmuş, 12 yıllık hizmetleriyle bunu her alanda her kesime hissettirmiş olan  adayımız, genciyle yaşlısıyla, kadını ile erkeği ile, kamu ve özel sektör çalışanları ile, yerel yönetimlerde  çalışanları ile her kesiminin gönlüne girmiştir ve bu emareler gösteriyor ki Recep Tayyip Erdoğan her kesimden her siyasi görüşten destek alacaktır” dedi.
 
Akşam saatlerinde başlayan toplantı ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleri ile birlikte iftar yemeği yenilmesi ile son buldu.
 

Editör: Vitrin Haber