TEMA Vakfı Sinop İl Temsilcisi Kadriye Göl ve vakıf üyeleri CHP İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel ve Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan’ı İl Başkanlığı binasında ziyaret etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan Kadriye Göl ve vakıf üyelerine yönetime gelmeleri durumunda gerçekleştirecekleri projeleri anlatırken, vakıf üyeleri tarafından sorulan soruları da yanıtladı.  Ayhan yaptığı açıklamada; ‘’Halkımızın bize yetki vermesi durumunda Sinop Belediyesi’ni kolektif bilinçle yöneteceğiz. Bu bağlamda ortak akıl üreteceğimiz, Sinop ile ilgili konularda birlikte karar vereceğimiz sivil toplum kuruluşlarımızı, derneklerimizi, vakıflarımızı çok önemsiyoruz. Yıllar önce vizyonunu eğitim ve turizm üzerine kurmuş bu şehri eğitimde turizmde daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Maviyle yeşilin buluştuğu, kendine has doğasıyla dikkatleri üzerine çeken bir şehirde yaşıyoruz ve bu doğal güzelliği korumamız gerekiyor. Fikir alışverişinde bulunacağımız, Sinop için birlikte çalışacağımız Tema Vakfı İl Temsilcisi Sayın Kadriye Göl ve vakıf üyelerini İl Başkanımız ile ağırladık, Sinop için gerçekleştireceğimiz projeleri konuştuk. Yapılacak yeni imar planı ile birlikte üzerinde çalışılacak alanları değerlendirdik. Sinop için Sinopluyla birlikte karar alacağız, birlikte yöneteceğiz ’’dedi. 

CHP İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel ve CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Tema İl Temsilcisi Kadriye Göl ve vakıf üyeleri misafirperverlikleri için İl Başkanı İnan Savaş Yüksel ve Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan’a teşekkür etti.
 

Editör: Vitrin Haber