Sinop’un Saraydüzü ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Şahin, toplantıda muhtarları tek tek dinleyip taleplerini not aldı.

BBP Teşkilat Başkan Yardımcısı Tahir Şahin, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Sinop’un Saraydüzü ilçesinde köy muhtarlarıyla bir araya gelen Şahin, muhtarların sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinledi. 

Muhtarların yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan Şahin, “Biz, Büyük Birlik Partisi olarak muhtarlarımızın çalışmalarına, görüşlerine ve fikirlerine değer veriyoruz. Sorunların çözülmesi noktasında da gayret gösteren ve peşini bırakmayan bir partiyiz. Sizler de köylerimizin gözü ve kulağısınız. Sizlerden aldığımız her fikri, her talebi, her isteği hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şu kalabalık da aslında sizlerin bize olan güvenini ve inancını ortaya koyuyor aslında. Biz de Büyük Birlik Partisi olarak bu güveni boşa çıkarmamak adına çalışıyoruz ve vatandaşlarımızın ayağına kadar gidiyoruz. Benim telefonum her zaman açıktır. 7/24 bana ulaşabilir ve sorunlarınızı benimle paylaşabilirsiniz. Ben bu yoğun katılımdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.  Yapılan toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar da, Büyük Birlik Partisi (BBP) Teşkilat Başkan Yardımcısı Tahir Şahin’e, taleplerini aktardılar.

Editör: Vitrin Haber