TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Mehmet Ersoy, Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün maden faciasının yaşandığı Manisa'nın Soma ilçesine giderek, hayatlarını kaybeden işçilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye programı hakkında bilgi veren Milletvekili Mehmet Ersoy, Soma'da hayatını kaybeden Sinopluların ailelerini de ziyaret ettiklerini söyledi. Ersoy; "Yalova çalışmalarımızın ardından Soma Faciasında şehit olan hemşehrilerimizin ailelerine ve Soma'lı kardeşlerimize başsağlığı dilemek için bugün Ayancık Kaymakamımız ve Ayancık Belediye Başkanımızla birlikte Soma'ya gittik. Soma Sinoplular Derneği ve Soma Belediye Bşk Yrd. Hemşehrimiz Sabır Tuna'nın refakatinde şehitlerimiz Ali Yüksel, Cemal Yıldız,Kader Yıldırım, Yıldırım Güney, Tolga Özcan kardeşlerimizin ailelerini ziyaret ederek bütün Sinopluların taziyelerini sunduk ve şehitliği ziyaret ettik" dedi.

Manisa'da bir dizi temas ve ziyarette bulunan heyet Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ile Akhisar Kaymakamlığı ve Soma Kaymakamlık ve Belediyesinede bir ziyaret gerçekleştirdiler. 


Editör: Vitrin Haber