CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Boyabat ilçesine gitti. Burada partisinin il başkanlığını da ziyaret eden CHP’li Karadeniz gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

2019 SEÇİMLERİ İÇİN BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR
CHP olarak 2019 yılı yerel seçimlerine büyük bir hızla hazırlandıklarını ifade eden CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Merkezde olduğu gibi ilçelerde de CHP’li belediyelerin yönetimi devralacağını söyledi. Karadeniz; "Önümüzde 2019 yılı yerel seçimleri var. Hedefimiz bu seçimlerde önemli başarılar sağlamaktır. Bunun için il ve ilçe örgütlerimizle ciddi bir şekilde çalışmalar başlattık. İlçelerimizde CHP'li olmayan belediyeleri de kazanmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hedefimiz Sinop merkezde olduğu gibi ilçelerimizde de CHP’li belediyelerin var olmasıdır” dedi.

BORÇ BATAĞINDA BELEDİYELER DEVRALDIK
Son seçimlerde AK Parti’den devraldıkları ilçe belediyelerinin borç batağında olduğunu, işçi maaşlarını dahi ödeyemeyecek durumda olduğunu, şuan için ise bu belediyelerin tek kuruş borcu bulunmadığını vurgulayan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Mevcut AK Partili belediyelerin iktidara yakın olmalarına rağmen bölgelerinde başarı gösteremediklerini belirtti. Karadeniz; “Son seçimlerde bazı İl ve ilçelerimizdeki CHP'li belediyeleri AK Parti'den devraldık. Bizim aldığımızda bu belediyeler borç batağındaydı. İşçilerine maaşını ödeyemez durumlardaydı. Şu anda bu belediyelerimizin bir kuruş borcu olmadığı gibi çok başarılı işler yaptılar. Bu belediyelerimize yeni dönemde yeni belediyelerin de katılacağına canı gönülden inanıyorum. Bir diğer hedefimiz ise 2019 Kasım'ında yapılacak genel seçimlerdir. Halk şu anda mevcut iktidara yaka silkmiş durumdadır. Biz yapılmış hizmetlere teşekkür etmesini biliriz. Ama halk teşekkür edip, 2019'da güle güle diyecektir. Bunun işaretlerini şimdiden görüyoruz” diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber