Büyük Birlik Partisi(BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Tahir Şahin, Sinop il ve ilçelerinde Alperen Ocakları için güçlü bir yapılanma çalışması yürüttüklerini belirterek, “Var gücümüzle teşkilat çalışmalarımıza ağırlık verdik. İnşallah önümüzdeki günlerde her ilçemizde Alperen Ocaklarının bir temsilcisi olacak” dedi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) MKYK üyesi Tahir Şahin, Sinop il ve ilçelerdeki ziyaretlerine devam ediyor. MKYK üyeliğine seçilmesinin ardından yoğun bir tempo içine girdiklerini ifade eden Tahir Şahin, Sinop’ta da Alperen Ocaklarının yeniden teşkilatlanması için çalışma yürüttüklerini söyledi. 

Sinop’un tüm ilçelerinde güçlü bir yapılanma içine girdiklerini belirten Şahin, “Güzel projelerimiz ve düşüncelerimiz var. Alperen Ocaklarımız giderek güçlenen bir yapı içerisindedir. Sinop’ta da bu hareketi başlatmış bulunuyoruz. İnsanların Büyük Birlik Partisi’ne göstermiş oldukları ilgi ve özlem bu heyecanımıza daha da  heyecan katıyor. Gittiğimiz Boyabat, Durağan, Saraydüzü gibi ilçelerimizde bunu gördük. İnşallah fırsat buldukça diğer ilçelerimizi de ziyaret edeceğim. Her ilçemizde Alperen Ocaklarının bir temsilcisi olsun istiyoruz” dedi.

 

Editör: Vitrin Haber