Merkezi İstanbul'da olan Sinoplu Ülkücüler Platformu Ankara ardından ikinci şubesini yaklaşık 50 bin Sinoplu’nun yaşadığı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kurdu. Şube başkanlığına ise Recep Bozkurt atandı. 

Kılınç'a görevi MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır tarafından, Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım, Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve Ülkücü Sinoplular Platformu Başkanı Yılmaz Uygun'un katıldığı törenle tevdi edildi. Çorlu Sinoplular Derneğinde gerçekleştirilen programa yaklaşık 150 Sinoplu katıldı. Grup daha sonra hep birlikte MHP Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan'ı makamında ziyaret etti. 

SIRADA BALIKESİR VE BURSA VAR!
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ali Çakır, platform olarak Sinopluların yoğun olarak yaşadığı diğer illerde de teşkilatlanacaklarını söyledi.

Ali Çakır, "Platformumuzu oluşturmaya ilk olarak yaklaşık 600 bin Sinoplu’nun yaşadığı İstanbul'dan İl Başkan Yardımcımız Yılmaz Uygun başkanlığında başladık. İstanbul'da ki bütün hemşehrilerimiz ulaşma gayreti içerisindeyiz. Yaklaşık 150 iş adamımız platformumuzun üyesi. İlerleyen günlerde inşallah onların Sinop'a yatırım yapmasını sağlayacağız. Sinoplu gençlerimize iş ve aş imkanı oluşturma gayreti içerisinde olacağız. Nerede bir Sinoplu varsa ulaşmak istiyoruz. Şube olarak da Ankara'da ve Tekirdağ Çorlu'da platformumuz oluşturuldu. Sırada, Bursa ve Balıkesir'de de öncelikli olarak şubelerimizi açacağız ve bütün Sinoplu hemşehrilerimize ulaşmaya çalışacağız. Nerede bir Sinoplu varsa biz de oradayız. Biz bir bütünüz ve Sinoplular olarak bir aileyiz. İnşallah Sinop'umuzu hep birlikte kalkındıracağız.  Bu oluşum sırasında bizlerden desteğini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beye ve teşkilat başkanımız Sayın Şefkat Çetin beye Sinoplu ülkücüler olarak sonsuz şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.
Editör: Vitrin Haber