Sinoplu başarılı iş kadını Serpil Yıldız, 24 Haziran tarihinde yapılacak erken genel seçimlerde Sinop Milletvekilliliği için aday adaylık başvurusunda bulunduğunu açıkladı. 

Başvurusunu bir sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabından duyuran Yıldız, diğer aday adaylarına da başarılar diledi. Ayşe Serpil Yıldız: "Saygıdeğer Hemşirelerim 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde AK parti Sinop Milletvekili aday adayı oldum. Tüm teşkilatımın Hemşirelerimin ,dualarınız ve destekleriniz çok değerli . Bir hanım kardeşiniz olarak bende varım .Tüm aday adayı arkadaşlarıma çıktıkları bu yolda başarılar dilerim" dedi. 

Ayşe Serpil Yıldız kimdir?
20.09.1965 Sinop – Ayancık doğumlu. Evli ve 3 Çocuk Annesi. İstanbul’da faaliyette olan ve günlük olarak çıkan Son-An & Tünaydın gazetelerinin imtiyaz sahibi. İnşaat ve Turizm sektöründe faaliyetlerime devam etmekte. 1984 yılında Türkiye’nin İLK BAYAN NAKLİYATÇI’sı olarak ticaret hayatına başladı. 1998 yılında SİYAD (Sinop İli ve Yardımlaşma Derneği) Üsküdar şubesinin İLK BAYAN KURUCU BAŞKANI.  2002 yılında Sinop – Dikmen’de yapılan Karakucak Güreşleri’nde Türkiye’nin İLK BAYAN HANIMAĞA’sı.  2003 – 2005 yılları arasında SİYAD Genel Başkanı olarak görev yaptı. Onursal Genel Başkan olarak SİYAD’a desteklerim devam etmekte. İstanbul’da faaliyette bulunan derneklerin İLK BAYAN GENEL BAŞKANI. 2002 yılından itibaren AK PARTİ çatısı altında siyasi çalışmalar içerisinde. 2005 – 2007 yılları arasında AK PARTİ İstanbul  - Beykoz İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulun. 1998 yılında YİĞİTSPOR gazetesi ile 2 yıl boyunca yayın hayatında olan ve sadece Amatör Spor Kulüplerine hitap eden gazetenin kurucusu. 2004 – 2012 yılları arasında Antalya – Kemer’de Yıldız Otel adında bir oteli mevcut. 2008 yılında Gazete İşverenler Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Sinop’ta faaliyette bulunan ve yerelde tek İnternet Televizyonu olan Sinop Yıldız TV ile Bektaşağa Göleti’nde At Çitliği tesisini Sinop’a kazandırdı. Gazeteci ve İstanbul Gazeteciler Cemiyeti ile Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyesi. 2002 yılında Dünya Gazetesi tarafından “YILIN İŞ KADINI” seçildi.
Editör: Vitrin Haber