AK Parti Cumhur İttifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, Ada Mahallesini ziyaret etti. 

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Cumhur ittifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü ve AK Parti Sinop İl Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Son olarak Ada Mahallesi sakinlerini ziyaret eden AK Parti Cumhur ittifakı Sinop belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, yapılacak olan yerel seçimlerde desteklerini istedi.

Sorun ve sıkıntılarını AK Parti Cumhur İttifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü ile paylaşan Ada Mahallesi sakinleri belediye yönetiminden beklentilerini de anlattılar.
Seçim süreci dolayısıyla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadıklarını söyleyen AK Parti Cumhur ittifakı Sinop belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü vatandaşlar ile hemen hemen her fırsatta bir araya gelmeyi çalıştıklarını belirtti. 

Sinop’un bütün yerleşim birimlerini yaşanabilir bir çevre haline getirmek ve şehri bir veya bir kaç özelliğiyle öne çıkan marka bir şehir haline dönüştürmeyi arzu ettiklerinin altını çizen AK parti Cumhur İttifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, “Tevazu, Samimiyet ve gayreti esas alarak, yeni nesil bir belediyecilik modeli için siz değerli seçmenlerimizin destekleriyle bunu başaracağız'' dedi.

 

Editör: Vitrin Haber