29 Ekim Cumhuriyet Bayramında düzenlediği bir basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Gazeteci-Yazar Mete Çağdaş ile söyleşi yapmak için TV8 kanalında yayımlanan 'Şehirde Yaşam' adlı program ekibi Sinop'a geldi. Çağdaş’a "Niçin her hangi bir parti değil de bağımsız adaylığı tercih ettiniz?' diye soran program sunucusuna Çağdaş; "Çünkü pazarlık şansı çok. Bağımsız aday partiler üstü olduğu için kazandığı takdir de her parti sizi kazanmak, partisine katmak isteyecektir" dedi. 

Sözlerine "İşte burada Sinop’un çıkarları için pazarlık şansı doğar o gün ki siyasi konjonktüre uygun bir pazarlık yapılır" diye devam eden Mete Çağdaş; "Maksat Sinop'a hizmet getirmekse ben kazandığım taktirde beni partisine katmak isteyen parti, Sinop’un modernleşmesi için hazırladığımız 5 adet projeye sahip çıkma ve destek verme sözünü belgeler. Sinop halkı da bunu kabul eder ise bende o partinin mensubu olurum" diye konuştu.
Mete Çağdaş’ın söyleyişinin tamamı 3 hafta sonra TV8 İnt ekranlarında yayımlanacak. “Şehirde yaşam “adlı programın yayın tarihi ve saati daha sonra ilan edilecek.

 
Editör: Vitrin Haber