31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, Sinop’ta esnaf ve kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde projelerini paylaşan Ali Çöpcü, Sinop’ta kimseyi ayrıştırmadan en iyi hizmeti sunacaklarını belirtti.

Sinop’un kültür ve turizm şehri olma potansiyelinin yüksek olduğunu belirten Ali Çöpcü; “Esnafımız kış aylarında işlerin durgun olmasından şikayetçiler. Esnaflarımız Sinop’ta 3 aylık yaz sezonundan kazanç sağlamakta. Hazırladığımız projeleri hayata geçirerek Sinop’ta turizmi 12 aya yaymayı amaçlıyoruz” dedi. 

HER YÖNÜYLE İLGİ ÇEKİCİ BİR SİNOP İNŞA EDECEĞİZ
Atatürk Kapalı Spor Salonu için hazırlanan proje ile yeniden inşa edilecek olan Atatürk Spor  Kompleksi ile Sinop’un yıl boyunca ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapacağını söyleyen Ali Çöpcü sözlerine şöyle devam etti; “ Sinop Belediyesi öncülüğünde düzenlenecek olan kültür festivalleriyle Sinop kış aylarında da misafirlerin uğrak noktası olacak. Sinop’u sadece deniz, kum ve güneş turizmiyle ön plana çıkarmayacağız. Kültür ve sanat yönleriyle de ilgi çekici bir Sinop inşa edeceğiz.”

HER SİYASİ GÖRÜŞTEN DESTEK BEKLİYORUZ
Sinop için hazırladıkları projelerin vatandaşlar tarafından olumlu tepkilerle karşılandığını söyleyen Çöpcü; “Herkes farklı siyasi görüşe sahip olabilir. Cumhur İttifakı olarak her siyasi görüşten oy bekliyoruz, destek bekliyoruz. Bizler şehrimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Bu problemlerin çözümünde her vatandaşımızın fikri bizim için çok değerli. Bizler objektif ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla Sinop’a hizmet etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Editör: Vitrin Haber