Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ali Çakır, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Beyazca ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kent merkezindeki faaliyet gösteren esnaflara ve vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirildi. MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır ve beraberinde bulunan partililer tarafından dağıtılan maskelerden alan vatandaşlar, destekten memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

Bu sürecin hep birlikte aşılacağını dile getiren İl Başkanı Ali Çakır: "Çinin Wuhan Kentinde ortaya çıkan ve küresel bir salgına sebep olan Covid-19 (Corona ) virüsüne karşı ülke olarak 2,5 ayı aşkın başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere fedakarca  mücadele etmekteyiz. Ülke ve millet olarak geçirmekte olduğumuz bu zorlu süreçte bizler de Milliyetçi Hareket Partisi Sinop il Başkanlığı olarak bu mücadeleye katkı sağlaması amacı ile virüse karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşlarımıza maske dağıtımı gerçekleştirdik. Bizler ülke ve millet olarak tarihimiz boyunca nice zorlu süreci birlik ve beraberlik ile üstesinden geldik. İnanıyorum ki devletimizin almış olduğu tedbirlere riayet ederek bu zorlu süreci en hafif şekilde atlatacağız" dedi. 

Geçtiğimiz hafta da MHP Sinop kadın kolları tarafından kapalı pazar yerinde esnaf ve vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirilmişti.