Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Mavi Ay Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı programında Sinop'ta ki ülkücü camia bir araya geldi. Programa: MHP İl Başkan Vekili Okan Erbul, MHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Korkmaz, Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, Cumhur İttifakının belediye meclis adayları ve programın ev sahibi Hasan Demir ile Ahmet Ozan, MHP Erfelek Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Gülen, AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özer ve yönetimi, Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Bülent Küçük ve yönetimi, Türkiye Kamu-Sen Sinop Şube Başkanı Salih Çelik ve bağlı iş kollarının başkanları üyesi katıldı.   

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ
Katılımcılara selamlama konuşması yapan Hasan Demir, tüm teşkilat mensuplarına ve ülkücü camiaya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini dile getiren Hasan Demir: "Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin takdirleriyle, bayrak ve vatan sevdamız adına kurulan Cumhur İttifakı ruhu, 15 Temmuz akşamı genel başkanımız, teşkilatımızın ve halkımızın dik duruşu ile Yenikapı ruhu oluşmuştur. Bunun akabinde 16 Nisan'da referandum ve 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı ruhu devam etmiş ve bu günlere gelinmiştir. Vatanımıza milletimize, her iki partiye hayırlı uğurlu olsun. Belediye başkanlığı adaylığımızın başlangıcından bu güne kadar bize destek veren tüm dava arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Çok hassas günlerden geçiyoruz. Şu anda tek isteğim ve dileğim Sinop'taki, İP ve CHP'nin destekleriyle görevde olan belediye yönetiminin Cumhur ittifakına kazandırılması. Bunu Cumhur ittifakı olarak başaracağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız ve Türkiye'nin, Sinop'un durumunu anlatacağız. İttifakımızın belediye başkanlığını alması için çalışacağız. Son bir ayda gece gündüz çalışacağız" dedi.

ALİ ÇÖPCÜ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Cumhur İttifakının Sinop Belediye Başkanı AK Partili Ali Çöpcü'de yaptığını konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 
Ali Çöpcü: "Sayın Devlet Bahçeli'nin, Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı karar ile Cumhur İttifakı olarak 31 Mart yerel seçimlerine hep birlikte yürüyoruz. 15 Temmuz'dan bu yana ülkemizin bekası, milletimizin geleceğini tesis etmek adına hep birlikte mücadele verdik ve her zamanda vereceğiz. Bizim Milliyetçi Hareket Partisi ve kendi teşkilatımıza birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceğiz. 31 Mart yerel Seçimlerine yaklaşık 1 ay kaldı. Şu anda baktığımız zaman ülkemizin dört bir yanında büyük bir mücadele veriyoruz" dedi. 

SİNOP'UN BÜYÜMESİ VE GELİŞMESİ İÇİN BELEDİYEYE TALİBİZ
Çöpcü; “Hasan bey Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanı adayı olarak bizimle birlikte alanlarda idi. Sayın genel başkan Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız ile birlikte aldıkları karar doğrultusunda Cumhur ittifakı kararı verildi ve bu karar doğrultusunda Hasan bey geri çekildi. Biz de dedik ki; birlik olalım, beraber olalım, Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti teşkilatlarıyla omuz omuza, gönül gönüle 31 Mart yerel seçimlerine yürüyelim. Tabi 10 yıldır CHP Sinop'u yönetmeye çalışıyor, Sinop istenilen bir mevkide mi? Hayır. Sinop istenilen hizmet ve yatırımı bu zamana kadar almamıştır. Biz MHP ve AK Parti ile birlikte ilimizin büyümesi, gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak için, ilimize daha güzel yatırımlar yapabilmek için bu yönetimden belediyeyi almak zorundayız. İlk kez yerelde bir ittifak yapıyoruz. Bu ittifakın sonucunda gülen AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Bu ittifakın sonucunda gülen Sinop halkı olacaktır" diye konuştu. 

Kahvaltı programında MHP İl Başkan Vekili Okan Erbul'da selamlama konuşması yaptı. 

Editör: Vitrin Haber