Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Barış Karadeniz'de Eymir, Oğuzeli, Kılıçlı, Melikşah'a yapılan ziyaretlere katılım sağladı. 

SEFERBERLİĞİMİZ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve yönetimi ile kapı kapı dolaşan Karadeniz misafirperlikleri için köy sakinlerine teşekkür etti. Konu ile ilgili açıklamalarla bulunan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara; "Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanlığı olarak Koronavirüs pandemisinin ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yönetim Kurulu üyelerimizle Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımızla vatandaşlarımızın bu zor süreçte sıkıntı yaşamamaları ve sokağa çıkma kısıtlamaları olan büyüklerimizin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere başlattığımız 'Tek Yürek Seferberliği' yardımsever vatandaşlarımızın destekleri ile her geçen gün çığ gibi büyüyor. Amacımız elimizden geldiğince fazla vatandaşımıza dokunmak, bu zor süreçte yüzlerini güldürmek ve bu bağlamda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bugün her aşamada desteğini üzerimizden esirgemeyen Sayın Milletvekilimiz Barış Karadeniz ve İl Başkanlığı Yönetim Kurulumuz bizimleydi. Bu vesile ile de Sayın Milletvekilimize, İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerimize, yardımlarını bizden esirgemeyen çok kıymetli halkımıza, gerek sahada gerekse arka planda gece gündüz demeden bu bağlamda çalışan Yönetim Kurulu Üyelerimize, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte çok güçlüyüz" dedi. 

GÜZEL BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
Merkez İlçe Başkanlığınca başlatılan Tek Yürek Seferberliğinin önemine vurgu yapan Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Barış Karadeniz ise açıklamasında: "Merkez İlçe Başkanlığımızca pandemi sürecinin hemen başında başlatılan 'Tek Yürek Seferberliği' ilçe demeden köy demeden başarıyla yönetilen bir dayanışma örneği oluşturuyor. İçinde bulunduğumuz pandemi ortamında işini kaybeden, maddi sıkıntılar yaşayan ailelere ulaşmak, talep dahilinde sokağa çıkma kısıtlaması bulunan büyüklerimizin ihtiyaçlarına yetişmek için arkadaşlarımız Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Tolga Kara ile birlikte gece gündüz demiyor saat gözetmiyor çalışıyorlar. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında maddi durumu iyi olmayan ailelerin sofralarını zenginleştirebilmek, çocukların yüzünü güldürebilmek için emek veriyorlar. Bu gönülden ve samimi çalışmalara biz de zaman buldukça katılmaya, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Evlerinin kapılarını bizlere güler yüzle açan, ilgiyle karşılayan tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tek Yürek Seferberliğinde emeği geçen başta Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Tolga Kara olmak üzere; Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve çorbada bizim de bir tuzumuz olsun diyerek desteğini esirgemeyen tüm yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.