MHP’nin 50. Kuruluş yılı dolayısıyla MHP Sinop İl Başkanlığı tarafından kahvaltılı program düzenlendi. Programa; MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özer, MHP Sinop Belediye Başkan Adayı Hasan Demir, MHP Erfelek Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Gülen, Ülkü Ocakları Sinop İl Yönetimi, Kamu-Sen İl Başkanı Salih Çelik, Türk Eğitim Sen Başkanı Turgay Şen ile teşkilat mensupları katıldı. 

DAVAMIZIN GEÇMİŞİ 5 BİN YIL ÖNCESİNE DAYANMAKTADIR
Programda bir konuşma yapan MHP Sinop Belediye Başkan Adayı Hasan Demir, MHP ülküsünün, MHP davasının 5 bin yıllık bir geçmişe sahip olduğunu belirtti. Demir; “Davamızın siyasi olarak 50. Yılını kutluyoruz. Davamızın bir önceki adımı olarak ise yaklaşık 70. Yılını kutluyoruz.  Davamız, Orta Aysa bozkırlarında Türklüğün varoluşundan bu yana gelen bir davadır. Bu sebeple davamızın geçmişi yaklaşık 5 bin yıl öncesine dayanmaktadır. Bununla da her birimiz gurur ve onur duyuyoruz. Bu vesile bugün burada olan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ İRADENİN MÜHRÜNÜ HEP BİRLİKTE SİNOP BELEDİYESİNE VURACAĞIZ
Konuşmasında yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde de bulunun MHP Sinop Belediye Başkan Adayı Hasan Demir, Milliyetçi ülkücü iradenin mührünü Sinop Belediyesine vuracaklarını ve 31 Mart sonrasında Sinop Belediyesini, milliyetçi ülkücü iradenin temsil edeceğini söyledi. Demir; “Bizler bu kutlu yola çıktık. İl başkanımızın bizleri onurlandırması, Genel Başkanımızın da takdirleri ile bu kutlu yolda sizleri temsil etmek nasip oldu. Milliyetçi, ülkücü iradeyi Sinop belediyesinde temsil etmeyi Cenabı Allah inşallah bizlere nasip edecek. Biz de bu amaç doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katacağız. 31 Mart sonrasında Allah’ın izniyle Sinop Belediyesini, milliyetçi ülkücü irade temsil edecek. Milliyetçi ülkücü iradenin mührünü inşallah hep birlikte Sinop Belediyesine vuracağız inşallah” diye konuştu.



 

Editör: Vitrin Haber