Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanlığı organizesinde her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen il istişare kurulu toplantılarının bu yılki ilk ayağı Dikmen ilçesinde yapıldı. 
İl Başkanı Ali Çakır başkanlığında, Dikmen İlçe Başkanı Erdal Koşar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya: Merkez İlçe Başkanı Şenol Dağ, Ayancık ilçe Başkanı Hikmet Çınar, Boyabat İlçe Başkanı M.Fevzi Erdoğan, Durağan İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Erfelek İlçe Başkanı Enes Özgenç, Gerze İlçe Başkanı Mehmet Çalışkan, Saraydüzü İlçe Başkanı Şükrü Cebeci, Türkeli İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
Toplantıda parti içi meseleler ve gündeme dair konular görüşüldü. İstişare toplantılarının her ay farklı ilçelerde yapılacağını hatırlatan İl Başkanı Ali Çakır; parti teşkilatının birlikte çalışma motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmanın azami seviyede sağlanmasını hedeflediklerini söyledi. 
Çakır: "Bu toplantıların oluşturduğu sinerjiyle önümüzdeki seçimlerde çok şeyler farklı olacak. İnşallah iktidar olacağız, hep birlikte daha güçlü olacağız. Toplantımıza samimi misafirperverliği ile ev sahipliği yapan Dikmen İlçe Başkanımız Erdal Koşar kardeşimize misafirperverliği için teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber