MHP Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevine parti genel merkezi tarafından atama yapıldı. Atama kararına göre partinin eski İl Sekreteri Şenol Dağ yeni merkez ilçe başkanı oldu. Şenol Dağ görevini, bir önceki başkan Yaşar Korkmaz'dan parti il binasında törenle devraldı. 
Burada konuşan yeni Merkez İlçe Başkanı Şenol Dağ, tüm parti büyüklerine teşekkür etti. Dağ yaptığı konuşmada: "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin taktirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın'ın tensipleri ve İl Başkanımız Sayın Ali Çakır'ın talimatlarıyla MHP Sinop Merkez İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. 

Çıkmış olduğumuz bu yolda Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Yaşar Korkmaz başkana teşekkür ederim" dedi.

MHP İl Başkanı Ali Çakır'da yaptığı konuşmada bir önceki Merkez İlçe Başkanı Yaşar Korkmaz'a bu zamana kadarki emeklerinden dolayı teşekkür etti. Çakır, yeni Merkez İlçe Başkanı Şenol Dağ'a da başarılar diledi.

Editör: Vitrin Haber