Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ali Çakır ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da önemli görüşme ziyaretler gerçekleştirdi. 

İlk olarak MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş'ı makamında ziyaret etti. MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, beraberindeki Sinop Ülkücüleri Platformu Başkanı Yılmaz Uygun, İl Teşkilat Başkanı Abdullah Güneş ve İl Disiplin Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında İl Bakanı Çakır, Sinop'ta gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette parti içi meseleler konuşuldu. 

Sinop İl Başkanı Ali Çakır ve beraberindekiler İstanbul ziyareti kapsamında İstanbul İkitelli Sinoplular Derneği ve SİNDEF Gençlik Kolları tarafından düzenlenen masa tenisi müsabakalarını isledi. Sinop ekibi burada da SİYAD Onursal Başkanı Keramettin Arpacı, AYKAD Başkanı Sedat Orhan, SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Yıldırım ile de bir araya geldi. Müsabakalar sonunda İl Bakanı Ali Çakır dereceye giren bazı sporculara da ödüllerini verdi. 

MHP İl Başkanı Ali Çakır ayrıca, beraberindeki Sinop Ülkücüleri Platformu Başkanı Yılmaz Uygun ve İl Disiplin Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk ile birlikte İstanbul Esenler Sinoplular Derneği'ni ziyaret etti.
Editör: Vitrin Haber