Son alarak Boyabat, Gerze, Durağan ve Saraydüzü ilçe teşkilatlarına atanan yeni başkan ve yönetimleri görevlerini devraldı.

İlçelere tek tek giderek görevleri yeni başkan ve yönetimlerine teslim eden MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Boyabat ilçe başkanlığına Mehmet Fevzi Erdoğan, Gerze ilçe başkanlığına Mehmet Çalışkan, Durağan ilçe başkanlığına Mehmet Yılmaz ve Saraydüzü ilçe başkanlığı görevine ise Şükrü Cebeci'nin getirildiğini söyledi.

Yeni başkan ve yönetimlerine başarılar dileyen MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çıkar, "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin takdirleri, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın'ın tensipleri ile arkadaşlarımız atanmış bulunmaktadır. Dava arkadaşlarıma çıkmış oldukları yolda başarılar diliyorum. Allan yar ve yardımcıları olsun. Bu bir nöbet ve bayrak değişimidir. Bu zamana kadar emeği geçen tüm başkanlığımıza ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz ve her zaman hep beraberiz" dedi.

Editör: Vitrin Haber