Sinop MHP'de seçim sürecinin daha verimli sevk ve idaresini sağlamak gerekçesiyle il yönetim kurulunda kısmi değişiklik kararı alınması ardından MHP Sinop Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin istifa ettiğini açıkladı. 

İstifa kararını yaptığı açıklamayla duyuran Cemile Tekin, kadın kolları görevinden istifa ettiğini, ancak bundan sonar da partisinin bir neferi olacak çalışacağını söyledi. 

Cemile Tekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kıymetli hemşehrilerim ve ülküdaşlarım 2017 tarihinden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi Sinop Kadın Kolları İl Başkanı olarak gururla davama hizmet etmeye çalıştım. Bu görevim boyunca takdir ve desteklerini esirgemeyen hareketimizin lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Kadın Kolları Koordinatörümüz ve Ankara milletvekilimiz sayın Nevin Taşlıçay’a, il başkanlarımız sayın Ali Çakır ve sayın Fahri Ulusoy'a, kadın kollarındaki çalışma arkadaşlarıma, kadınlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımızın değerli yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum.

Görev yaptığım süreçte partimizin kadınlarımızla ve genç kızlarımızla kucaklaşmasına, daha geniş kitleler nezdinde tanıtılmasına ve güçlenmesine katkıda bulunmaya çalıştık. 24 Haziran seçimlerinde kadın kollarındaki arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalıştık.

Genel Başkanımızın takdirleriyle il yönetimimizde bir değişime gidilmiş ve sayın Fahri Ulusoy bey önderliğinde yeni bir yönetim oluşturulmuştur. Sayın il başkanımız ve yeni il yönetimimize kendi irade ve yönetim stratejileri dahilinde kadın kollarımızda da yeni bir yapılanmaya gitme ve daha uyumlu bir çalışma ortamı sağlayabilme adına gururla ve başarıyla yürüttüğüm il kadın kolları başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Bu kutsal davanın hizmetkarı olarak partimizin her zaman emrinde olduğumu ifade ederek sayın Fahri Ulusoy ve yeni il yönetimimize başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun"

Editör: Vitrin Haber