Geçtiğimiz pazar günü yapılan MHP Sinop İl Teşkilatı’nın 12. Olağan İl Kongresine tek liste halinde girerek yeniden başkanlığa seçilen mevcut İl Başkanı Ali Çakır, yeni yönetimle ilk toplantısını önceki gün yaptı.  İl Başkanı Ali Çakır başkanlığında toplanan yeni il teşkilatı, kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdi.   

ÜLKÜCÜLER DEVLETİ YÖNETEN KADROLARDA OLACAKTIR
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren İl Başkanı Ali Çakır, kongrenin MHP camiasına, Sinop'a ve tüm ülkeye  hayırlı olmasını diledi. Ali Çakır; “İnanıyorum ki çok güzel şeyler başaracağız. Ülkücü kadrolar bundan sonra devletimizi yöneten kadrolarda yer alacaktır” dedi. 

BİZİM MENFAATİMİZ VATANIMIZ
Bu zamana kadar devletini, milletini bilmeyen, tanımayan insanlardan çok çektiklerini dile getiren Çakır; “Tek bizim dediklerimizi yapsın diyerek bir yerlere taşıdıkları insanlar şu anda bizleri çok zor durumda bıraktılar. İnşallah bundan sonra işini bilen ehli insanlarla vatanımız güzel yerlere gelecektir. Bizim geleceğimiz olan çocuklarımız, gençlerimiz hatta torunlarımıza inşallah güzel bir vatan ve yurt bırakacağız. Bu memleketin önünü açmak için hepimiz el birliği ile çalışacağız. Bizdeki inanmış kadro hiç kimsede yok. Bizim menfaatimiz vatanımız. Hedefimiz vatanımızı bir yerlere getirmek. Bizim başka hiçbir beklentimiz yok” diye konuştu. 

SİNOP MHP'NİN YENİ KADROSU
Toplantıda yeni teşkilat kendi arasında görev dağılımı yaptı. İl Başkanı Ali Çakın başkanlığında oluşan yeni yönetimdeki görev dağılımı ise şöyle;  Fahri Ulusoy 2. Başkan, Oğuz Boztepe Başkan Yardımcısı, Şenol Dağ Sekreter, Abdullah Güneş Teşkilat Başkanı, Sinan Gür Muhasip, Cemile Tekin İl Kadın Kolları Başkanı, Yılmaz Uygun Yan Kuruluşlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Hakan Yüksek Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Recep Sarı Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Ayşe Özer Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Emre Yıldız Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ferdi Rıfat Zengin Muhasip Yardımcısı, Yasemin Ustacan Sekreter Yardımcısı, Ayhan Başcan Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Kazım Konukçu Esnaflardan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Cihan İlter Üye, Selahattin Emeksiz Üye, Kemal Ak Üye, Umut Elver Üye. 

Disiplin Kurulu; Ufuk Öztürk Başkan, Meral Zanım Başkan Yardımcısı, Zihni Nallıoğlu Üye, Mithat Yaman Üye, Şenol Keskin Üye, Aykut Azman Üye, Orhan Başcan Üye.
İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen program; teşkilat yeni yönetimindeki üyelerin kendilerini tanıtmasının ardından çekilen toplu fotoğraf ile toplantı sona erdi.  



 
Editör: Vitrin Haber