CHP Sinop İl Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel,  CHP üyelerini 2 Aralık 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan eğilim yoklamasında oy kullanmaya davet etti.

Yüksel açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “31 Mart 2019 tarihli Yerel Yönetim Seçimlerinde Partimiz tarafından gösterilecek Sinop İl Belediye Başkan Adayımızı belirlemeye yönelik gerçekleştireceğimiz ve Sinop Merkez İlçe Belediye sınırları içerisinde ikamet eden tüm üyelerimizin oy kullanacağı Eğilim Yoklaması, 2 Aralık 2018 Pazar günü 08:00-17:00 saatleri arasında Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekili Sayın Onursal Adıgüzel’in katılımıyla 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda (Sinop Anadolu Lisesi arkası) yapılacaktır.

Eğilim Yoklamasına dört aday adayımız katılacak olup, 1371 üyemiz oy kullanacaktır. Parti içi demokrasi şöleni şeklinde geçecek eğilim yoklamamıza Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin tüm fertlerinin katılımı bizlere onur verecek, üyelerimiz de parti görevini yerine getirmenin ve adayımızın tespitine katkı sunmanın gururunu yaşayacaklardır. Bu süreçte İl Başkanlığı Binamızın kapıları tüm aday adaylarımıza sonuna kadar açıktır. Bu vesileyle dört aday adayımıza da bir kez daha başarılar diliyor, Merkez İlçe belediye sınırları içerisindeki üyelerimizi 2 Aralık 2018 Pazar günü oylarını kullanmaya davet ediyorum.”

 
Editör: Vitrin Haber