Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi ve BBP Sinop Kurucu İl Başkanı Tahir Şahin, Sinop’un, Mayıs ayı itibariyle Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) nüfusa oranla en yüksek üye sayısına sahip olan il olduğunu açıkladı.

BBP SİNOP İL BAŞKANLIĞI YENİ BAŞARILARA KOŞUYOR

Geçtiğimiz yıl 6 ayda merkez ilçe dahil olmak üzere 9 ilçe başkanlığını kuran, kadın kolları ve Alperen Ocakları teşkilatlanmalarını hızla tamamlayan BBP Sinop İl Başkanlığının yeni başarılara koştuğunu belirten BBP MKYK Üyesi ve BBP Sinop Kurucu İl Başkanı Tahir Şahin, bu başarı yolunda emeği geçen herkese teşekkür etti. Şahin; “Geçtiğimiz yıl 6 ayda merkez ilçe dahil olmak üzere 9 ilçe başkanlığını kuran, kadın kolları ve Alperen Ocakları teşkilatlanmalarını hızla tamamlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinop İl Başkanlığı yeni başarılara koşuyor. Son dört ayda üye sayısını yüzde 240 artıran BBP Sinop İl Başkanlığı nüfusa oranla en yüksek üye sayısına sahip il oldu.

Bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada durabilmek ilerlemedir. Birlikte çalışmak başarıdır. Bir araya gelmemize, ilerlememize ve başarmamıza katkıları olan; il, ilçe teşkilatlarımıza ve hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

2022 Mayıs ayı itibariyle nüfusa oranla en yüksek üye sayısına sahip olan, son bir yılda yüzde 680, son 4 ayda yüzde 240 artışla Sinop'un gözdesi haline gelen Büyük Birlik Partisi Sinop İl ve İlçe Teşkilatlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici beyefendi öncülüğünde Türkiye Büyük Birlik olacak.

Editör: Vitrin Haber