AK Parti Sinop İl Başkanlığı yönetimi teşkilat çalışmalarını değerlendirmek üzere her hafta gerçekleştirdiği yönetim toplantıları kapsamında bir araya geldi. İl binasında yapılan toplantıda teşkilat içi meseleler konuşuldu. 

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda, korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına göre yapılan İl yönetim kurulu toplantısı ardından açıklamada bulunan İl Başkanı Giresun, "Her ne kadar fiziki bir mesafe söz konusu olsa da AK gönüllerin bir olduğunu, birlikte çarptığını bu toplantı vesilesiyle bir kez daha hissediyoruz. Kutlu davaya emek veren kıymetli kardeşlerimiz ile büyük bir aile olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 

Korona sürecinin bir an önce atlatılmasını dileyen Giresun: "Özellikle bu zor günleri bir an önce atlatabilmek için, Covid-19 tedbirlerine harfiyen uyarak, sıkıca çalışıp bolca üretmemiz çok önemli. Salgın şartlarına rağmen Sinop'ta yatırım ve hizmetler noktasında geri durmadık ve durmayacağız. Bu süreçte meydan projesi, çevre yolu, TOKİ konutları ve Tarihi Cezaevi restorasyonu başta olmak üzere, Sinop'un değişim ve dönüşümüne katkı sağlayacak birçok yatırımın ilimize kazandırılması için büyük gayret sarf ettik. İnşallah bundan sonra da yepyeni projelerle bir araya gelmeye, Sinop'umuz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Editör: Vitrin Haber