Seçim çalışmaların sürdüren AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, ev toplantıları, STK buluşmaları, esnaf ve kahvehane ziyaretleriyle seçmenle birebir iletişim kuruyor.

Yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla mahalle temsilcil-iği ve ev toplantılarında bir araya gelen Ali Çöpcü, halkın ortak beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda geleceğe dönük planlarını paylaşıyor ve seçmenleri de dinliyor.

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, seçim programı kapsamında son olarak Sakarya Caddesinde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaştı. Daha sonra Atatürk Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık personelleri, hastalar ve hasta yakınlarıyla bir araya gelen Ali Çöpcü’nün akşamki durağı ise Ordu ve Korucuk Mahalleri oldu. Burada mahalle sakinleriyle buluşan Ali Çöpcü, projelerini anlatarak 31 Mart için destek istedi.

Belediyeciliğin, gönül ve hizmet işi olduğunu vurgulayan Ali Çöpcü, “Bizler sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Şehrin sorunlarını, sıkıntılarınızı çözmek için 4’ü mega toplam 20 proje hazırladık. Kadınlarımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi, engellilerimizi, yaşlılarımızı düşündük. Her mahallemize ayrı ayrı düşünerek bu projelerimizi hazırladık. Bizler altyapı projelerimizle bu şehrin altyapı sorunu olmayan bir şehir haline getirmek istiyoruz. Ulaşım projelerimizle bu şehrin trafik problemini asgariye indirmek istiyoruz. Vizyon projelerimizle bu şehre değer katmak istiyoruz. Kültür ve turizm projelerimizle bu şehri turizm şehri yapmak istiyoruz. Allah’ın izniyle bizlere bu görevi tevdi edilirse, biz de 5 yıl boyunca ekibimizle birlikte yılmadan çalışarak projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Editör: Vitrin Haber