Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Saadet Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Avukat Sefa Yalın ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Satılmış İlgin, Vitrinhaber Gazetesi ziyaret etti.
Vitrinhaber Kurucusu Serhat Özşahin ile uzun süre sohbet eden Saadet Partili grup seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. 

İŞİ EHLİNE VERECEĞİZ, ADİL OLACAĞIZ
Sinop için önemli projelerinin olduğunu belirten Sinop Belediye Başkan Adayı Sefa Yalın partisinin ve kendisinin temel prensiplerinden bahsetti. “Dürüst Yönetim, Dürüst Başkan” sloganı ile yola çıktıklarını belirten Yalın, Planlı ve Programlı bir şekilde vatandaşa hizmet sunacaklarını dile getirdi. 

Yalın: "Hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaçlara göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız. İşi ehline vereceğiz. 'Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım' diye bir cümle artık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Kaynaklar vatandaşın huzurunu, refahını artırmaya yönelik kullanılacak. Bize emanet edilen mali imkanlara ve belediye mülküne yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Herhangi bir devlet dairesinde kullanılan bir kağıtta dahi hepimizin hakkı ve emeği olduğu anlayışıyla milletin alın terine sahip çıkacağız. Ayrımcılık Yapmayacağız. Aynı güneşi, suyu, havayı ve toprağı paylaştığımız insanlar ile barış içerisinde kardeşçe yaşamanın arzusundayız. Kapımız her zaman ve herkese açık olacak. Kapalı kapılar ardında vatandaştan uzak, sözde vatandaş için çalışan anlayışı ortadan kaldıracağız.

Değerleri koruyup, zenginleştireceğiz. Şehrimizde var olan kültürel ve tarihsel mirasın emanetçisi olacak ve bu emaneti en güzel şekilde yaşatacağız. Hizmetlerimizde her işi, hızlı, doğru ve estetik biçimde yapacağız. 

BÜTÜN HİZMETLERİ TEKRAR GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ
Ulaşımdan alt yapıya, temizlikten kaldırım yenilemeye kadar bütün hizmetler tekrar gözden geçirilip şehrin öncelikli ihtiyacına göre planlanacağını belirten Yalın; “Şehrin ruhuna aykırı hizmetlere ve yapılaşmaya karşı önlemler alacağız. Hesap verebilir ve şeffaf olacağız. Hesap verebilirlik ve şeffaflık açısından yapılan tüm hizmetlerin halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılması sağlanacak. İmar uygulamasında hiç kimseye haksız rant sağlamayacağız. Şehrin planlaması sonucu ortaya çıkan rant, sebepsiz zenginleşmeye yol açmayacak. Her konuda adil olacağız. Kendimiz için istediğimizi halkımız için isteyecek, kendimiz için istemediğimizi halkımız için de istemeyeceğiz. Herkesin derdi ile dertleneceğiz. Halkımız ile bütünleşeceğiz. Vatandaşımızın ne derdi olursa olsun, 'Bu bizim görevimiz değil' demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz" dedi.

 

 

Editör: Vitrin Haber