AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, Sinop kamuoyunun gündeminde olan Meydan Projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi'ni Meydan Projesi üzerinden kriz çıkarmaya çalışmakla suçlayan Faruk Şanoğlu, "CHP’nin amacı iş, hizmet, eser üretmek değil aksine kriz çıkartmak, güven duygusunu zedelemek, huzur bozmak, memnuniyetsizlerin sayısını artırmak, herkesi her şeyden şikayet eder hale getirmektir" dedi. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "5 Ekim 2020 tarihinde TOKİ başkanı ile Meydan Projesinin son hali detaylı olarak değerlendirildiğinde CHP’li Milletvekili ve Belediye Başkanı da oradaydı. 

Yapılan toplantıda projenin tüm detayları etraflıca görüşüldü, itirazlar ve öneriler dinledi. Hatta aynı toplantıda CHP heyetince projeye ilişkin üç adet öneri yapıldı. Bu öneriler;  Şehir Kulübünün yine kahvehane olarak kalması, Melia Kasım önündeki virajın yumuşatılması ve Atatürk heykelinin yenilenmesiydi.  

PROJE İTİBARSIZLAŞTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR
Toplantıda bu öneriler kabul edilerek Meydan Projesi tüm katılımcıların mutabık kaldığı bugünkü haliyle tamamlandı. 
CHP heyeti o toplantıda Meydan Projesinin Sinop’a değer katacağını vurgulayarak gerekli tüm desteği vermeye hazır olduklarının altını çizmişlerdi. Peki bugün CHP il başkanı kendi belediye başkanı ve milletvekilinin onayladığı bu projeyi neden kamuoyunun gündeminde itibarsızlaştırmaya ve yıpratmaya çalışıyor?
Projenin ilk etabında esnaf çarşısının yapılarak dükkanları yıkılacak esnafın mağdur edilmemesini isteyen CHP, bugün esnaf çarşısının inşaatıyla alakalı neden vatandaşları yanıltma yolunu tercih ediyor?

KİRLİ SİYASETİNİZE ARA VERİN
Sebebi çok basit, çünkü; CHP’nin amacı iş, hizmet, eser üretmek değil aksine kriz çıkartmak, güven duygusunu zedelemek, huzur bozmak, memnuniyetsizlerin sayısını artırmak, herkesi her şeyden şikayet eder hale getirmektir. 
Diş sağlığının yerine esnaf çarşısı yapılsın diye tepinen güruh, bugün oyunbozanlık yapmaktadır. Devlet başlamış işi nasıl olsa durdurmaz diyerek kirli siyasete devam ediyorlar. Her zaman söylüyoruz. Sinoplu'yu ilgilendiren konularda kirli siyasetinize en azından ara verin.  Herkes her şeyi görüyor. Dün doğru dediğine bugün yanlış diyen, dün esnafı mağdur etmeyin deyip bugün aynı esnafa sırtını dönen bu zihniyeti milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Meydan Projesi bir Hükümet icraatıdır. Başlamıştır, ve söz verdiğimiz gibi bitirilecektir. Nasıl olacağını merak ediyorsanız bizi izlemeye devam edin"

 

Editör: Vitrin Haber