AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ve Milletvekili Mehmet Ersoy, İl yönetim kurulu üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal ile birlikte Sinop Küçük Sanayi Sitesini gezerek esnaflarle bir araya geldi.

Sanayi girişinde Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Güveli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Mehmet Ersoy ve beraberindekiler sanayi sitesi içerisinde faaliyet gösteren tüm işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti onların sorunlarını dinledi. 

Yoğun meclis temposundan fırsat buldukça Sinop Merkez  ve ilçelerde hem teşkilatları hem de vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade eden AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy; “Sanayi esnafının sorunlarını ve isteklerini dinlemek için bu ziyareti yapıyoruz. Onların taleplerini not alıyoruz. İmkanlar ölçüsünde yapılması gerekenleri yerine getirme çabasındayız. Yakın zamanda sanayi esnafımızın yıllardır çilesi olan yol sorununa büyük anlamda çözüm getirdik. Yollarımızın yüzde 75’lik kısmını tamamladık. İnşallah en kısa sürede kalan yüzde 25’lik kısmı da tamamlayacağız. Bizler seçimden seçime vatandaşın ayağına sadece oy istemek için giden siyasetçilerden değiliz. Her an her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte olmaya onların sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi. Yapımı devam eden yol çalışmaları nedeniyle sanayi sitesine giriş için kullanılan üst yolun kapanmasından şikayetçi olan sanayi esnafı bu yolun tekrar biran önce açılabilmesi için Milletvekili Mehmet Ersoy’dan destek istedi. Konu ile ilgili gerekli yerlerle görüşeceğini belirten Ersoy; “Esnafımızın bu konudaki mağduriyetinin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapılacaktır” dedi.

Ali Fuat Özşahin
Editör: Vitrin Haber