Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri İlce Teşkilatlarının katılımı ile Sinop'a geldi. Sabahın erken saatlerinde Sinop'a ulaşan Gençlik Kolları üyeleri Sinop’un önemli yerlerini ziyaret ettiler. Ziyaretlerine Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Sinop'a her geldiğinde İlk uğradığı yer olan Hz Seyyid Bilal'in kabrini ziyaret edip Kur'an okuyarak başlayan Saadet Partili gençler daha sonra Paşa Tabyaları, Alaaddin Camii, Sinop Tarihi Cezaevi ve Erfelek Tatlıca Şelalelerini ziyaret etti. 

Ziyaretleri sonrasında Saadet Partisi Sinop İI Başkanlığında toplanan Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, aylık il divan kurulu toplantısını gerçekleştirdiler. Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda çalışmaları değerlendiren Trabzon İI Gençlik Kolları Başkanı Sefa Aydın, dünya mazlumlarının kurtulması için her zamankinden daha fazla çalışmaları gerektiğini söyleyerek zalimler ile dost olanları şiddetle kınadı. Toplantıda söz alan Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerini Sinop’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 
Yoğun katılımla gerçekleştirilen İl Divan Kurulu toplantısı sonrasında Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri şehir merkezinde Milli Gazete okuma etkinliği gerçekleştirdi. 
Editör: Vitrin Haber