Aslen Sinoplu olan AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, Gerzeninsesi Gazetesinin canlı yayınına katıldı.

İstanbul Bağcılar Kestane Bahçesi Şerife Bacı Konağında yapılan canlı yayında Gazeteci Fatih Uysal'ın sorularını yanıtlayan İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, Sinop'a olan özlemini ve hasretini dile getirdi.

Sinoplu Sivil Toplum Kuruluşları ile sık sık ziyaret etmeye çalıştığını belirten İlçe Başkanı Tüysüz, "Sinoplu’yum, hayatımın bir kısmı memleketimde geçti, çocukluğumun bir kısmı Durağan’ da geçti. Akabinde tekrar İstanbul’a geldim. Memleketimize karşı bir muhabbetimiz, özlemimiz, vefa borcumuz hala var. Sinoplu Sivil Toplum Kuruluşlarını elimden geldiğince ziyaret ediyor, ricalarını emir kabul ediyorum” dedi.

Sinop ve ilçeleriyle olan bağının her zaman devam ettiğini kaydeden Rüstem Tüysüz, "Merkezle birlikte 9 ilçemiz var. İlçelerimizin tamamında ilçe başkanlarımız ve belediyelerimizle, Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş ile, Sayın Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy beyle de her zaman diyalog halindeyiz. Belediyelerimizle ilgili yapabileceğimiz yardım ve destekler ile her zaman onların hizmetinde olduğumuzu belirtiyoruz. Her ne kadar İstanbul’da siyasetçi olsak da Sinop’ta hemşerilerimizle, ilçe başkanlarımızla iç içeyiz, onların her zaman hizmetindeyiz. Belediyelerimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gerçekten mükemmel belediye başkanlarımız var. Buradan bütün belediye başkanlarımıza selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber