Milli Görüş’ün merhum lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın genel başkanlığında kısa süre sonra kurulması planlanan Yeni Refah Partisi, Sinop'ta teşkilatlanma çalışmalarına başladı. 

Erbakan Vakfı Bölge Başkanı Mustafa Barutçu, Sinop Şube Başkanı İsmail Teziç, Erbakan Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Çevrim, Turan Aslanbayrak Sinop'ta nokta ziyaretlerinde bulunarak, teşkilatlanma çalışmaları için görüşmeler yaptı. Cuma günü gerçekleştirilen görüşmeler ardından Vitrinhaber Gazetesi'ni ziyaret eden heyet yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

SİNOP'TA TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI
Erbakan Vakfı Bölge Başkanı Mustafa Barutçu, Sinop'ta teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını söyledi. Barutçu: "Nasip olursa 24 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'ne yeniden Refah Partimizi kuracağız. bunun için Sinop'ta bir komisyon kurmaya geldik. Bu çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. En kısa zamanda Sinop ve ilçelerimizde teşkilatlanarak, 9. ayda büyük kongremizi de yaptıktan sonra 2019 yerel seçimlerinde adaylarımızı iddialı bir şekilde adaylarımızı çıkartacağız. Ben Sinop'a ve Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

ERBAKAN HOCAMIZIN MİRASININ İHYASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Erbakan Sinop İl Başkanı İsmail Teziç ise "Erbakan Vakfımız 2016 yılının Kasım ayında kuruldu. Biz de o tarihten sonra il başkanlığına atandık. O tarihten bu yana il genelinde çalışmalarımızı sürdürdük. İlçe başkanlarımızı belirledik. Genel başkanımızın 28-29 Nisan tarihinde Ankara'da yaptığı, il ve ilçe başkanları ile il müfettişleri toplantısında ki talimatıyla, Temmuz ayında kurulacak Refah Partimizin çalışmalarını, gayretli bir şekilde bölge sorumlumuz ve ekibiyle bu gün burada icra ediyoruz. Kardeşlerimize ulaştık ve ulaşmaya devam ediyoruz. Sinop'umuz da 200 bini aşkın nüfusumuz ve 150 bine yakın seçmenimiz var. Bütün seçmenlerimize, 475 köyümüze, her bir haneye ulaşmak suretiyle Erbakan hocamızın bizlere miras bıraktığı değerlerin ve eserlerin yeniden ihyası için davetimizi yapacağız. Bu kutsal davada herkese kapımız açık. Sen-ben davası yok" diye konuştu. 

 
Editör: Vitrin Haber