Saadet Partisi Durağan İlçe Başkanı Menderes Piyaloğlu Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Bugünün iktidarını iktidar eden güç Milli Görüş, dünde bugünde inandıklarından taviz vermeden, gömlek çıkarmadan  hakkı savunmaya devam etmektedir. Milli Görüş yerel yönetimlerin önemini en iyi bilen  desteklediği ve yerelde aldığı belediyelerde halkın güvenini kazanmış, ekonomik canlılık getirmiş  bir görüşün temsilcisidir” dedi. 

İNANDIĞIMIZ ADAYLARLA YOLA ÇIKACAĞIZ
Saadet Partisinin, siyasetini sadece milletin huzur ve refahı, vatanın bölünmez bütünlüğü noktasında taviz vermeyen, İslam dünyasının birliği için mücadele eden tek siyasi hareket olduğunun altını çizen Piyaloğlu sözlerine şöyle devam etti; “31 Mart yerel seçimlerine giderken inandığımız adaylarla yola çıkacağız. Milletimize hizmet noktasında güven duyduğumuz adaylarla  her yerde olacağız. Amacımız  bugün yalan üzerine kurulmuş şatafat ve gösterişle, kibirle insanımıza zulmeden  yapıyı insanımıza deşifre etmek, umut yaratabilmek en büyük amacımız hedefimiz olacaktır. Biz sadece biz olalım bizi iktidar etsinler, yöneten bizden olsun diyen bir siyasi hareket değiliz. Doğru gördüğümüz doğru bildiğimiz, milli olan milli hassasiyetleri olanlarla gerektiğinde bir araya da gelmesini bilir ya da çıkar adayımızla kapı kapı dolanır, sadece gerçekleri anlatarak mücadelemizi sürdürürüz”.

MİLLETİMİZ, İKTİDARA GEREKLİ UYARIYI VERECEKTİR
Geçmişte Milli Görüş’ün Erbakan Hocanın söylediği her şeyin bugün gerçek olduğunu milletin faiz batağına saplandığını ekonomik dar boğaza düştüğünü belirten Piyaloğlu; “Erbakan hocamızın açtığı geçmiş hükümetlerin bin bir çaba ile yaşattığı ekonomik tüm değerler fabrikalar, stratejik madenler yabancıların eline geçmiştir.  Bugün yaşadığımız ekonomik krizin en büyük sebebi üretimden uzaklaşmamız, köylümüzün köyden çekilmesi metropol kentlere göç etmesi üretimden uzaklaşması yaşamak için paraya ihtiyaç duyması tüketim toplumunun teşvik edilmesinin sonucudur. Genel merkezimizin sürekli yaptığı araştırmalar, bize göndermiş oldukları broşürler, bilimsel çalışmalar insanımızın tamamen bilinçli bir biçimde üretmeden tüketmeye yönlendirildiğini göstermektedir. Köylü üretmiyor, sanayici üretemiyor, sürekli israfla yalan üzerine kurulmuş, göstermelik tablolarla şişirilmiş, TÜİK verileri ile beslenmiş, yandaş medya ile topluma lanse edilmiş ekonomik tabloların doğru olmadığını yaşanan bu süreç göstermiştir. Bu iktidara milletimiz 31 Martta gerekli uyarıyı verecek, milli bir duruş sergileyecektir” diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber