Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ali Çakır, gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere bir basın toplantısı düzenledi.

Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Ali Çakır, son günlerde Sinop MHP’de gerçekleştiği iddia edilen istifa söylemlerine yanıt verdi. Bu söylemlerin tamamen asılsız olduğunu vurgulayan İl Başkanı Ali Çakır, söylenenlerin tam tersine son birkaç gün içerisinde 150 kişinin Sinop’ta MHP ailesine katıldığını ifade etti.

Çakır; “Hep söyledik, her zaman dile getirdik. Küçük heveslerle kutlu davalar savunulamaz. Küçük düşüncelerle, küçük düşlerle yüksek ülkülere varılamaz. İddiası budananların, iradesi buharlaşanların ülke ve milli ilkeler adına söz söyleme hakları olmaz, olamaz. İlimizde Milliyetçi Hareket Partisinden çok sayıda istifalar olduğu iddiasını ortaya atanların ne yapmaya çalıştığının farkındayız. Bu yapılan zihin yönlendirme yani algı yönetimi işidir ancak atalarımız “yalancının mumu yatsıya kadar yanar” diye oldukça güzel bir söz söylemişlerdir. Partimizden istifa olmadığı gibi birçok hemşehrimiz büyük bir teveccühle partimize katılım göstermekteler. Bugün de yaklaşık 150 kişi ileriye atılmaya, ülkü davasının iffetini ve ilkelerini muhafaza ve müdafaaya koştular. Münferit birkaç istifanın bu katılım karşısında esamesi bile okunmaz” dedi. 

BOYUN EĞENLER, İŞBİRLİKÇİLER BİZİ ALGILAYAMAZ
MHP ailesinin bir ferdi olmanın, önemli özellikler gerektiğinin altını çizen MHP İl Başkanı Ali Çakır, art niyetli ve çıkar peşinde koşanların bu partide asla barınamayacağını söyledi. Çakır; “Her ortamda ve fırsatta dile getirdiğim gibi yine açık açık söylüyorum, buradan kötü niyet sahiplerine sesleniyorum; Boyun eğenler bizi anlayamaz. İşbirlikçiler bizi algılayamaz. Vicdanlarını aldırmışlar bizi kavrayamaz. Değerlerini öğütmüş olanlar bizi fark edemez. Köksüzler, kimliksizler, kişiliğini kaybetmişler bizi idrak edemez. Mesleği ihanet, mektebi fitne olanlar bizi asla özümseyemez. Biter mi bu dava, kalır mı bu kervan, ölür mü bu sevda?

İnsanım diyen, haysiyetli olmaktan bahseden, milliliğin kırıntısını taşıyan kim bu sorulara evet diyebilir? Bitti derler, öldü sanırlar, daha doğrusu böyle görmek isterler. Ancak her seferinde duvara toslarlar. Her defasında kızarmayan yüzleriyle, yaşarmayan gözleriyle mahcubiyet girdabına dalarlar, mağlubiyetin şamarıyla dağlanırlar.Çok geçmez, yalanları ayaklarına dolaşır, iftiraları boğazlarına durur, eninde sonunda dedikodularında boğulurlar.
Bahtiyarız ki, milletimiz gerçekleri görmüştür. Ülküdaşlarım oynanan oyunları tüm aktörleriyle fark etmiş olup sabır, inanç ve gayretle önümüzdeki yerel ve genel seçimlerden zaferle çıkacağımıza inanarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hedefimiz elbette ülke ve il çapında birinci parti olmak ve bundan zerre kadar şüphemiz yok” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber