MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Sinop’ta son günlerde çeşitli sanal ve görsel medyada parti teşkilatı ve yönetimi ile alakalı yalan, yanlış paylaşımlar yapıldığını söyledi. 
Bu paylaşımlar vesilesiyle bilgi kirliliği oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, kirli düşüncelerle partiyi karalamaya çalışanların amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi. Çakır; “Kendini sözde partili gösteren bir takım menfaat ve çıkar gruplarının kifayetsiz muhterislere özgü paylaşım ve sözleri ile parti teşkilatımızda sıkıntı varmış şeklinde yalan, yanlış ve yanlı haberlerin gerçeği yansıtmadığını tüm dava arkadaşlarımız ve çok değerli bizlere gönül veren hemşehrilerimin bilmesini isterim.
Sinop’ta Milliyetçi Hareket Partisinde sıkıntı safsatası ile sanal problem yaratma komedisini gülerek seyrettiklerini belirten Başkan Çakır; “Şüphesiz bizler için bir ülkücü değeri kaybetmek üzüntü verici bir durum olsa da, hayatında hiç ülkücü olamamış, dava adamlığından nasibini alamamış, ya ülkücülüğün ve milliyetçi hareketin ya da ülkücülerin üzerinden geçinerek, nemalanarak, karınlarını doyurmaya çalışmış bazı şahsiyetlerin, son günlerde çeşitli sanal ve görsel medyada Sinop’ta Milliyetçi Hareket Partisinde estirmeye çalıştıkları komediyi gülerek seyrediyoruz” dedi. 

BU KARAKTERDE OLAN KİŞİLERİN PARTİMİZDE YERİ YOKTUR
Açıklamasında bu kutsal davanın ağır sorumluluğunun vebali altında ezilip olası bir makam sahibi olabilmek üzere bu kirli oyunlara giren şahısların yapmış olduklarının trajikomik bir safsatadan ibaret olduğunun altını çizen MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, bu kişilerin MHP çatısı altında yerinin olmadığını belirtti. Çakır; “Saygıdeğer fevkalbeşer Genel Başkanımızın devlet-i ebed müddet ülküsünü anlamayanlar, şahsi ve siyasi menfaatlerini, ülkesinin ve devletinin yüksek menfaatlerinin üzerinde görenler, ülkesi ve milleti için canını, malını, hayatını, cananını her şeyini feda eden ve bugünde edebilmek için teşkilatlarına ve davalarına sahip çıkmaya çalışanları algılamayanların, elbette ülkücü harekette yerleri yoktur, bundan sonrada olamayacaktır. 
Bunun dışında son olarak Genel Başkanımız, devlet ve dava adamı Devlet beyin tabiri ile ülkesine, devletine, bayrağına, vatanına aşık, bu değerlerin menfaatlerini, birliğini, bütünlüğünü korumaya kollamaya çalışan her vatan ve milliyetpervere kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu, bu değerleri oradan kaldırmak için önce içimizdeki fitneye alet olup hareketi şahıslara ve menfaatlerini taşımaya çalışanlara da kapılarımız artık hiç açılmamak üzere kapalıdır.

Malatya ve Elazığ’da milletimiz, bizi duygulandırdı. Özellikler MHP teşkilatlarından gönüllü katılımcılar ve destekler, yardımlar takdire şayan olarak basında ve sosyal medyada 5 gündür yerini bulmuştur. 
Değerli dava arkadaşlarım, sevgili hemşehrilerim burası Sinop, herkes herkesi çok iyi tanır, onun için ben bu kişileri sizlere havale ediyorum” diye konuştu.
 

Editör: Vitrin Haber