Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Boyabat ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe meydanında kendisini karşılayan vatandaşlarla selamlaşan Kurtulmuş, daha sonra ilçedeki tarihi çarşıyı gezdi. 

Esnafın sorunlarını dinleyen Kurtulmuş, bir kahvehanede ilçe sakinleriyle çay içti, sohbet etti. Kendisini coşkuyla karşılayan Boyabatlılara teşekkür eden Kurtulmuş, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği referandumunda Boyabat’ın "evet" oylarının en yüksek oranda çıkmasını beklediğini dile getirdi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'dan ilçedeki projelere ilişkin bilgi alan Kurtulmuş, işlerinde başarılar diledi.

Kurtulmuş, gazetecilere açıklamalarda da bulundu. Halk oylaması kampanyasının son düzlüğüne gelindiğini belirten Kurtulmuş, "Şu ana kadar nezih, demokratik bir kampanya yürütülüyor. Herkes kendi fikirlerini ifade ediyor. 'Evet' diyen, 'hayır' diyen siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları var. Herkes, hangi fikri dile getirmek istiyorsa hangi konuyu önemli görüyorsa bu referandum kampanyasında dile getiriyor. Son derece demokratik standartları yüksek bir kampanyaya şahit oluyoruz. İnşallah kalan bu dört günde de aynı şekilde bu kampanya sürdürülür ve 16 Nisan’dan milletimiz kazasız belasız kararını verir." dedi.
 
Editör: Vitrin Haber