Çeşitli ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Sinop’a gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Sinop Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkanlık girişinde Belediye Başkanı Barış Ayhan tarafından karşılanan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, daha sonra başkanlık makamında Belediye Başkanı barış Ayhan ile bir süre sohbet etti. Sinop ziyaretinin ilk dakikalarından itibaren Sinop halkının sıcaklığı ve samimiyetiyle karşılaştığını söyleyen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Sinop halkına misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti. Nazlıaka; “Sinop çok güzel bir şehir. Biz de Sinop’a anlam yüklüyoruz ve seviyoruz. Dünden itibaren insanlar sıcaklığıyla bizleri kucakladı. Tüm Sinop halkına misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

BİZ BURAYA GELEN HERKESİ BİR TURİZM ELÇİSİ OLARAK GÖRÜYORUZ
Sinop il ilgili güzel düşünceleri için CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’ya teşekkür eden Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop’a gelen herkesi bir turizm elçisi olarak gördüklerini söyledi. Ayhan; “Biz buraya gelen herkesi bir turizm elçisi olarak görüyoruz. Biz bundan 50 yıl önce hedefi eğitim, kültür, turizm kenti olarak koymuş bir kentiz. Normalde yazın ortalama 300 bini buluyoruz. Normal nüfusumuz belediye sınırları içerisinde merkez nüfusu 53 bin. Ayrıca 12 bin üniversite öğrencimiz var. 9 günlük tatilde 1 milyon turist bekliyoruz. Önce bir kara kara düşünüyoruz nasıl olacak bu işin içinde nasıl çıkacağız diye çünkü 53 bin nüfusa göre organize edilmiş bir organizasyon şeması, ona göre bir makine parkı, ona göre personel, ona göre bütçe var. Biz bu 53 bin kişiye göre planlanmış bir organizasyonla 1 milyon kişiye 9 günde hizmet vereceğiz. Yaz ortalamamızda 300 bin. Biraz işimiz zor ama çok keyifli” dedi. 

CHP Sinop İl başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, CHP Sinop Kadın Kolları Başkanı Necla Topal, CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Tolga Kara ile CHP Sinop Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Bayraktar’ında katıldığı ziyaret sonunda Belediye Başkanı barış Ayhan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’ya Sinop’a özgü gemi maketi hediye etti. 

Editör: Vitrin Haber