Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop 1. Sıra milletvekili adayı Nazım Maviş geçtiğimiz günlerde Mardin Dargeçit’te meydana gelen terör olayında yaralanan Sinoplu polis memuru Ferit Levent Özdemir’i ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, 8 Eylül tarihinde Mardin Dargeçit'te PKK'lı teröristlerin uzaktan kumandayla infilak ettirdiği mayınlarla 1 polisin şehit olması ve 3 polisin yaralanması ile sonuçlanan acı olayda yaralanan Sinoplu polis memuru Ferit Levent Özdemir’i Türkeli’ndeki evinde ziyaret etti. 
AK Parti Türkeli ve Sinop teşkilat mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş polis memuru Ferit Levent Özdemir’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette bir süre gazi polisin ailesiyle de görüşen Maviş ve beraberindekiler, metanetinden dolayı gazi polisi tebrik ederek acil şifalar diledi. Buradaki ziyaretin ardından AK Parti heyeti seçim çalışmaları kapsamında ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi . Türkeli ilçesindeki çalışmalara Nazım Maviş’in yanısıra 24. Dönem Milletvekili Mehmet Ersoy ve Milletvekili Cengiz Tokmak da katıldı. Heyet önce köy ve mahalle muhtarları ile buluştu. Muhtarlarla ile istişare edildi, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi, seçim beyannamesiyle ilgili sorular cevaplandırıldı. 

AK Parti heyeti daha sonra pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla görüştü, dert dinledi. Heyetin Perşembe programında hastane ziyareti ve STK toplantısı da vardı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, Cuma günü Boyabat ve Saraydüzü ilçelerinde, Cumartesi ise Sinop merkezde çalışmalarına devam etti. 

Editör: Vitrin Haber