AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş yaklaşan milletvekili seçimleri münasebetiyle son dönemde kendisine yöneltilen “Aday mısınız?” şeklindeki sorularla yazılı ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamasında “Her şartta Sinopluların ve milletimin hizmetindeyim.” diyen Nazım Maviş, Sinop’ta yaptırdığı 10 bin kişilik anketle ilgili de bilgiler verdi.

HER ŞARTTA SİNOP’UN HİZMETİNDEYİM
“Bugüne kadar Sinop için elimden geleni yapma gayretinde oldum.” diyen Nazım Maviş açıklamasını şöyle sürdürdü:“Bundan sonra da her şartta Sinopluların ve milletimin hizmetinde olacağım. Geçtiğimiz haftalarda yaklaşık 10 bin kişilik bir anket yaptırarak Sinopluların AK Partimizden ve hükümetten beklentilerini tespit ettik. Hemşerilerimin beklentilerinin gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağım. Sinop’un AK Partili hükümetler döneminde başlayan gelişmesi bundan sonra daha da hızlanacak. İnşallah yakın bir gelecekte Sinop marka şehir olacak. Sinop’un potansiyelini harekete geçirmeliyiz. Sinoplu tüm siyasetçiler, bürokratlar, belediyeler, iş adamları yani hepimiz el ele vererek bu işi başaracağız.”

NAZIM MAVİŞ ADAY MI?
“Adaylık konusundaki kararımı önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağım.” diyen Nazım Maviş “Arkadaşlarım, siyasi büyüklerim, aile çevrem ve hemşerilerimle istişarelerimi sürdürüyorum.” şeklinde konuştu.

Nazım Maviş açıklamasını şu sözlerle tamamladı; "Siyaset millete hizmet etme aracıdır. Bu sebeple geniş istişarelerle karar vermek istiyorum. Hemşerilerimin adaylıkla ilgili gösterdikleri telkin ve teveccühlerine teşekkür ederim. Adaylıkla ilgili oluşacak kararımı önümüzdeki günlerde hemşerilerimle paylaşacağım. Kararımın oluşmasında Sinoplu hemşerilerimin görüşleri etkili olacak. Bana ulaşan her türlü mesajı dikkatlice değerlendiriyorum.”
Editör: Vitrin Haber