Gençlik yıllarından bugüne aktif siyasetin içinde yer alan ve 6 yıldan bu yana Ak Parti’de Genel Merkez bazında önemli görevler üstlenen Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 24 Haziran milletvekilliği genel seçimlerinde yeniden aday adayı oluyor.

1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti’den birinci sıra aday gösterilerek milletvekili seçilen ve TBMM’de Sinop’u temsil eden Dr. Nazım Maviş, Sinop’un eğitim, kültür ve turizm şehri olması idealiyle önemli yatırımlara ve projelere öncülük etmişti.

24 Haziran’daki genel seçimde yeniden milletvekilliği görevine talip olan Maviş, 29 Nisan Pazar günü (Yarın), Ak Parti Sinop İl Başkanlığında aday adaylığı başvurusunda bulunacak.

24 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Maviş, “Sinop’umuzun eğitim, kültür ve turizm şehri olması için bugüne kadar dava kardeşlerimiz ve hemşerilerimiz ile birlikte, onların desteğiyle önemli yatırımlar hayata geçirdik, marka projeler ile ilimizin tamamına hizmeti ulaştırmaya gayret ettik. Şimdi yeni Türkiye’nin kapısının aralanacağı bu seçimde, yeniden Sinoplu hemşerilerimizin hizmetine talip olarak; 29 Nisan Pazar Günü (yarın) saat: 14:00’da il başkanlığımızda adaylık başvurumu yapacağım. Sinop’umuz için hayırlı olmasını diler, selam ve saygılar sunarım” dedi
Editör: Vitrin Haber