AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, seçim sonuçlarının netleşmesinden sonra yaptığı açıklamada Sinop milletvekili olarak TBMM’de görev yapacak AK Parti’den Cengiz Tokmak ve CHP’den Barış Karadeniz’e başarılar diledi. “Sonuçlar milletimize hayırlı olsun” diyen Nazım Maviş Sinopluların hizmetinde olmaya devam edeceğinin altını çizdi. 

Seçim sonuçlarının şekillenmesi üzerine AK Parti Boyabat, Durağan ve Saraydüzü ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilat mensuplarına ve halka teşekkür konuşması yaptı. Parti mensuplarının zaman zaman duygulu anlar yaşamasına rağmen Nazım Maviş'in moralinin yerinde olduğu ve partililere de moral verdiği gözlendi.  

“Seçim çalışmalarımda çok iyi dostlar kazandım, benim için  TBMM de oturacak bir koltuktan da daha değerli olan şey Sinopluların yüreklerinde bir yer edinebilmektedir. Sinoplular beni bağırlarına bastı, herkesin derdini dinledim. Bu benim için büyük kazançtır” diyen Nazım Maviş’in konuşması dinleyenler tarafından sıkça alkışlandı. “Sinop için, Boyabat, Saraydüzü, Durağan, Erfelek, Dikmen, Gerze, Ayancık ve Türkeli için bundan sonra da elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Ben Sinopluyu seviyorum, Sinop da bana sevgisini gösterdi” şeklinde sözlerini sürdüren Nazım Maviş’in teşekkür ziyaretlerine devam edeceği düşünülüyor. 

Editör: Vitrin Haber