AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Türkeli ilçesini ziyaret etti. Burada ilk olarak AK Parti İl başkanı Uğur Giresun, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Turan Yıldırım, AK Parti Türkeli İl Genel Meclis Üyesi Bilal Öztürk ile birlikte, İlçe Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz'ı ziyaret eden AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Anar'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında okul müdürleri ile de bir araya gelen Nazım maviş, ilçenin eğitim öğretim ihtiyaçlarını ve gelecek vizyonunu değerlendirdi, eğitim ve öğretimle ilgili İhtiyaçların planlamasını istişare etti.

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve beraberindekiler daha sonra AK Parti ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek ilçede yürütülen çalışmaları değerlendirdi. 

Türkeli Müftülüğü toplantı salonunda, İlçe Müftüsü Halil İbrahim Kömürcü ve din görevlileri ile bir araya gelen AK Parti Sinop Milletvekili Nazım maviş, ilçede hizmet veren entegre sağlık merkezi, huzur dinçer stadyumu, tekstil atölye inşaatı, millet bahçesi ve huzur vadisi yatırımlarını yerinde inceledi.
İlçe merkezi ziyaretleri ardından köy ziyaretleri de gerçekleştiren AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım maviş, ilçeye bağlı Yusuflu Köyünde, köy muhtarı Bahattin Kalafat’ın ev sahipliğinde Gaziler, Güzelkent, Taçahmet, Taşgüney, Düz, Karabey ve Direkli köylerinin muhtarları ile bir araya gelerek kendisine iletilen talepleri dinledi. AK Parti teşkilatları olarak vatandaşa hizmet için durmaksızın çalıştıklarını belirten AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım maviş, bu doğrultuda gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşın kendilerine ilettikleri talep ve önerileri dinleyerek çözüm üretme çabasında olduklarını söyledi. 

Editör: Vitrin Haber