AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, düzenlenen basın toplantısında Sinop’ta görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi.

Sinop öğretmen evi çok amaçlı salonunda düzenlenen basın toplantısında, konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, siyaseti emanet, vekalet ve hizmet olarak gördüklerini belirtti. Maviş; "Biz siyaseti, emanet, vekalet ve hizmet olarak görüyoruz. Gerçekten bulunduğumuz makamları birer emanet olarak görürsek, hakkını vererek çalışmış oluruz diye düşünüyoruz. Yaptığımız bütün çalışmaları bu emanet şuuru içinde yapmamız gerekiyor. Emanetin asıl sahibi millettir. Biz millet adına iş yapıyoruz. Evet vekil asıl gibidir ama; vekil asil olanın kendisine verdiği vekaletin dışına çıkarak iş yapamaz. Milletin vekaleti, beklentileri, milletin ihtiyaçları doğrultusunda iş yapmamız lazım. Milletimiz bize hangi doğrultuyu çizmişse, siyaseten onu yapmamız gerekiyor. Biz siyaseti hizmet aracı olarak görüyoruz. Dolayısıyla siyasi hayatımız boyuncu bu hizmet şuurunu ve sorumluluğunu unutmaması gerekiyor" dedi.

Toplantıda, Sinop’ta yapılan yatırımlar hakkında detaylı bilgiler veren AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Fatih Özçelik, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Gazeteci Serhat Özşahin ile basın mensupları ve parti üyeleri katıldı.

Editör: Vitrin Haber