AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Durağan ilçesinde ziyaretlerde bulundu. 

Kaymakam Turan Soğukoluk’u ziyaret eden Maviş, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra yapımı tamamlanan açık cezaevinde de incelemelerde bulunan Maviş, partisinin ilçe başkanlığı yönetim kurulu toplantısına katıldı. 

Maviş, burada yaptığı konuşmada, Durağan halkının her zaman partilerine destek verdiğini söyledi. İlçenin sorunlarının kendileri tarafından iyi bilindiğini vurgulayan Maviş, şöyle konuştu:
"Durağan’ın sıcakkanlı insanları ile buluşmak, onlarla hasbihal etmek bizlere güç, kuvvet veriyor. Kurumlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının, vatandaşlarımızın taleplerini aldık. Bu konuları değerlendirip elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız, Durağan’ın seçimdeki katkıları unutulamaz. Her zaman bizi bağrına bastı. Durağan’ın ihtiyaç ve sorunları bizlere iletildi. Bize yüreğini ve gönlünü açan ilçemiz, iktidarımızdan hak ettiği katkıyı alacaktır. Devletimizin hizmet için ayırdığı ödenekleri yansıtmak için koşturacağız, terleyeceğiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın." 

AA
 
Editör: Vitrin Haber