MHP İl binasında Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısında konuşan MHP Sinop Belediye Başkan Adayı Hasan Demir, Sinop’un ana sorunlarının trafik ve otopark olduğunu yapmış oldukları anket çalışmaları ile belirlendiğini, Ada alternatif bağlantı yolu projesi ve 3 farklı noktada katlı otopark tesisleri ile bu sorunları çözeceklerini söyledi. 

Sinop’u MHP’li Üretken Belediyecilik Modeli ile tanıştıracaklarını söyleyen Demir, “Sakarya Caddesine yapılan harcamaların Milli Servet olduğunu ve esnaflarımızı rahatlatmak adına iyileştirme çalışmaları kapsamında Sakarya Caddesi yakınlarında katlı otopark tesisleri inşa edilecektir” dedi. 

Demir sözlerine şöyle devam etti; “Belediyecilik; gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir, darda kalanların acil yardımıdır” anlayışıyla Sinop’u MHP’li Belediyecilikle tanıştıracağız. Kaliteli, proje odaklı üretken Belediyecilik, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim için Sinop halkımızın desteklerini talep ediyoruz. Özgün projelerimizi değerli basın Mensuplarımız aracılığıyla saygıdeğer asil Sinop halkımıza sunuyoruz. “Bizimle yürü Sinop”.  

Editör: Vitrin Haber