Geçtiğimiz Eylül ayında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından 3. kez atamayla Sinop İl Başkanı olan Ali Çakır, kurum, STK ve medya ziyaretlerini sürdürüyor.  
Beraberindeki 2. Başkan Özkan Arıcı, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Beyazca ile yönetim kurulu üyeleri Yavuz Gencer, Müsamettin Sucu, Kemal Özçelik ve Altuğ Uğur ile birlikte Vitrinhaber Gazetesini ziyaret eden Başkan Ali Çakır, gazetemiz kurucusu Serhat Özşahin, Yazı İşleri Müdürümüz Ali Fuat Özşahin ve gazete personeliyle bir araya geldi. 

MHP'nin ve ülkücü davanın ülkenin sigortası olduğunu belirten Ali Çakır: "Ölürsem şehit kalırsam gazi olurum diyen dünya milletleri arasında bizden başka bir millet yok. Ülkücüler olduktan sonra bu millete Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Ülkücüler bu milletin sigortasıdır" dedi. 

NEREDE BİR SİNOPLU VARSA ORADAYIZ
İstanbul merkezli olarak kurulan Sinoplu Ülkücüler Platformu ile ilgili konuşan Başkan Ali Çakır, "Daha önceki dönemde İstanbul merkezli olarak Sinoplu Ülkücüler Platformunu kurmuştuk. Yılmaz Uygun başkanlığında oluşturduğumuz platformun bir diğer şubesini de Çorlu'da ve Bayram Yıldırım arkadaşımızın yönetiminde Ankara'da kurduk. Bundan sonra Balıkesir ve birçok ilde şubemiz olacak. Mesela İstanbul'da bütün ilçe teşkilatlarımızda mutlaka en az bir Sinoplu var. Bunu sağlıyoruz. Nerede Sinoplu varsa ona ulaşmaya çalışıyoruz. Yani bundan sonra Sinop'umuzun sesi ülke genelinde daha gür çıkacak. Sinop'u küçük bir kasaba hüviyetinden kurtarmak istiyoruz. Dışarıda yüz binlerce Sinoplu hemşehrimiz var. Bu hemşehrilerimizle güç birliği yapmamız ilimize büyük kazanımlar sağlayacaktır kanaatindeyim" diye konuştu. Çakır ayrıca Sinoplu iş insanlarını da memleketlerine yatırım yapmaya davet etti. 

3. KEZ ATANDIM
Genel merkezin kendisini 3. kez atadığını hatırlatan MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır: "Benim bundan sonra Sinopluların bizi çok iyi tanıdığını ve daha çok destek vereceklerine inancım sonsuz. Bizim hiç bir zaman kişisel menfaatimiz olmadı ve olamazda. Biz memleketimiz için her zaman varız. 3. kez atandım. Demek ki genel merkezimiz bize çok güveniyor. Biz onların güvenini boşa çıkartmayız" ifadelerini kullandı.

Editör: Vitrin Haber