MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, beraberindeki İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Beyazca, İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülser Çakır, İl Yönetim Kurulu Üyesi Atman Karakaya ile birlikte Boyabat ve Durağan ilçelerini ziyaret etti.
İlk olarak Boyabat’a giden MHP İl Başkanı Ali çakır ve beraberindekiler burada MHP Boyabat İlçe Başkanı M. Fevzi Erdoğan, İlçe Başkan Yardımcısı Erdem Uçar, İlçe Muhasibi Sinan Kızılırmak ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin’i makamında ziyaret ederek ilçeye yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Daha sonra  Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret eden MHP heyeti, Başkan Çakıcı ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu. 

Boyabat ziyareti ardından Durağan ilçesine giden MHP heyeti burada Durağan İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’ı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette ilçede yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ile Boyabat ve Durağan Belediye Başkanlarına kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sundu.


 

Editör: Vitrin Haber